Un acoperiș pentru generație

Despre noi

Magazin de materiale pentru acoperisuri in Moldova

Proiectarea si instalarea acoperisurilor in Chisinau este o sarcina destul de complicata, necesitind o abordare responsabila, materiale de inalta calitate si calcule ingineresti serioase. Incredintati aceasta chestiune maestrilor pregatiti, a caror munca ideala va va permite sa nu va ginditi la repararea sau inlocuirea acoperisului timp de mai multi ani. La urma urmei, un dispozitiv competent al acoperisului cladirii este cheia functionarii sale lungi si eficiente.

Magazin de materiale pentru acoperis Stalex – asistentul dvs. de incredere in acoperisuri in Moldova! Va oferim solutii eficiente care va permit sa echipati acoperisuri fiabile si durabile de diferite configuratii. Avem o gama larga de materiale moderne pentru acoperisuri – diverse tipuri, modele si culori de la producatori de incredere(tigla metalica in Moldova, tabla cutata, tabla prefaltuita si sindrila bituminoasa si altele.). Puteti gasi cu usurinta acoperirea potrivita a acoperisului, componente si accesorii, sistem pluvial, hidroizolare si ventilatie, ferestre de mansarda si multe altele. Cu alte cuvinte, totul pentru a crea un acoperis modern intr-un loc si la un pret accesibil.

Realizam proiectarea acoperisului in Chisinau si in toata tara! Echipa noastra va efectua lucrari de acoperis de orice complexitate, profesional, cu respectarea tehnologiei si la un pret rezonabil. Pentru fiecare proiect, selectam o structura individuala a acoperisului care este optima in ceea ce priveste fiabilitatea, costurile financiare si estetica vizuala.

Instalarea acoperisului in Moldova este, in primul rind, utilizarea materialelor de acoperis de prima clasa care indeplinesc cele mai inalte cerinte de calitate si siguranta. Atit caracteristicile de proiectare ale viitoarei acoperiri cu caracteristicile sale operationale, cit si proprietatile de protectie depind direct de acest parametru.

Vom executa profesional oricare dintre comenzile dvs. si vom fi fericiti sa cooperam cu dvs.

Cel mai bun acoperis in Moldova – Stalex.md!

Наши работы